Mars | Amorim Wise

Walk On Amazing

Lopen op kurkvloeren is lopen op een overvloed aan heilzame en unieke eigenschappen. Het is lopen op duurzaamheid, op thermische en akoestische isolatie. Het is lopen op gezuiverde lucht, op een materiaal dat afkomstig is van de kurkeik zonder deze te beschadigen. Lopen op kurkvloeren is lopen op een licht, indrukwekkend elastisch materiaal dat schokabsorberend en hypoallergeen is en alsof dat nog niet genoeg is, er zijn 17.000 verschillende mogelijkheden. Op kurk lopen is niet zomaar op elke vloer lopen.
Kapitein Scott Kelly bracht in totaal 520 dagen door in de ruimte tijdens zijn astronautencarrière, maar hij heeft nooit zelf op een andere planeet kunnen lopen. Daarom nodigden we hem uit om de eerste persoon te zijn die ervaart wat "Walk on Amazing" is. Het betreft een replica van 600 vierkante meter van een gedeelte van het Mars oppervlak, geprint op kurkvloeren. Een duurzaam, schok- en geluidsabsorberend, thermisch geïsoleerd, luchtkwaliteit verbeterend type vloer, dat je in 17.000 uitvoeringen kan hebben. Nu in 17.001 uitvoeringen.
Overzicht
Op kurk lopen is niet zomaar op elke vloer lopen
Scott Kelly is een Amerikaanse astronaut. Als veteraan van vier ruimtemissies maakte deel uit van de "One Year Mission", een missie van 340 opeenvolgende dagen in de ruimte in het internationale ruimtestation, de langste tijd dat een mens in het station doorbracht. Het doel was om toekomstige missies naar de diepe ruimte en naar Mars voor te bereiden.

De missie was succesvol, maar Scott Kelly heeft nooit de kans gehad om voet op Mars te zetten. Dus hebben we hem uitgenodigd om de eerste man te zijn die op Mars loopt. Hoe?
Door ons 17.001'ste Mars-ontwerp te maken.

Door gebruik te maken van 4k Mars Rover-foto's in combinatie met afbeeldingen van satellieten die in een baan om Mars draaien, hebben we een gebied van 600m² van het oppervlak gereconstrueerd in een magazijn, op een schaal van 1 op 1.

Het Mars-oppervlak was geprint op kurkvloeren, geplaatst op de vloer van het magazijn. De muren waren ook versierd met de vlaktes, de bergen en de duinen van de planeet Mars, waardoor een nog realistischere ervaring werd bereikt. Daarna hebben we Scott Kelly uitgenodigd om als eerste man ooit op deze geweldige vloer te lopen.
Over de campagne
180º Mars
Voordelen
Vloersimulator

Technische oplossing

Technische oplossing
Meer informatie
Amorim Cork Flooring S.A. zet zich in om uw privacy te beschermen en te respecteren, bovendien worden uw persoonlijke gegevens alleen gebruikt om de informatie, producten en diensten te leveren die u van ons vraagt. Af en toe zouden wij graag contact met u opnemen over onze producten en diensten, evenals andere inhoud die voor u interessant kan zijn. Als u ons toestemming geeft om hiervoor contact met u op te nemen, vink dan hieronder aan. Door op verzenden te klikken, geeft u Amorim Cork Flooring S.A. toestemming om de verstrekte persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om u zodoende de gevraagde inhoud te verstrekken. Ik ga ermee akkoord om communicatie te ontvangen van Amorim Cork Flooring S.A. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden en hoe we ons inzetten om uw privacy te beschermen en te respecteren.

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.

Dark Grey Washed Oak

FDYF001 | FDYF001

Selecteer Product om te vergelijken

Selecteer Product om te vergelijken