Amorim Cork Flooring is wereldwijd bekroond met | Amorim Wise

Nieuws

Amorim Cork Flooring is wereldwijd bekroond met Investors in People

Na het behalen van de Investors in People standaardaccreditatie vorig jaar, kondigt Amorim Cork Flooring met trots aan dat ook haar Business Sales Units over de hele wereld deze accreditatie hebben gekregen.  

Deze prestatie markeert een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf en is een manifestatie van een intern transformatieproces waarbij in onze verkoopunits mensen op de eerste plaats komen.

Investors in People is een standaard voor personeelsmanagement die accreditatie levert aan organisaties die consequent beter presteren dan de industrienormen.   Investors in People is ontwikkeld om de constante uitdagingen van het dagelijkse werk aan te gaan en is een tool die is ontworpen om de prestaties van een organisatie via haar medewerkers te verbeteren. Het weerspiegelt de nieuwste trends op de werkplek, toonaangevende werkwijzen en arbeidsomstandigheden die nodig zijn om teams te creëren die beter presteren, met een focus op drie belangrijke gebieden: Leiden, ondersteunen en verbeteren.

Een succesvolle accreditatie met de Investors in People-standaard bewijs dat wij een geweldige werkgever zijn, een uitstekend plek om te werken en toont een duidelijk engagement voor duurzaamheid.

Fernando Melo, CEO van Amorim Cork Flooring zegt het zo: “Wij geloven dat gemotiveerde mensen, die toegang hebben tot een hoog trainingsniveau, consequent een hoogwaardige service zullen bieden, toegewijd aan de visie, missie en waarden van de organisatie. Hierdoor zullen onze klanten tevreden zijn en zal de winst en aanhoudende groei van ons bedrijf verbeteren."

We gebruiken deze accreditatie als een kans om te beoordelen waar we staan ​​met betrekking tot hoe we mensen leiden en betrekken bij het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie en als een hulpmiddel om te werken en ons te concentreren op een duurzame toekomst. 

Bedankt aan al onze medewerkers dat ze deel uitmaken van ons bedrijf en dat ze ons hebben geholpen een op mensen gericht bedrijf op te bouwen.

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.

Dark Grey Washed Oak

FDYF001 | FDYF001

Selecteer Product om te vergelijken

Selecteer Product om te vergelijken